Tineretului Residence – Apartamente noi in Militari

Atunci cand am demarat proiectul am vrut sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de locuit realizat dupa cele mai moderne si sigure norme de proiectare, finisajele de calitate folosite confera un stil rafinat apartamentelor.

Sunt proiectate si construite astfel incat sa se conformeze standardelor de viata ale celor mai pretentiosi clienti.

Gama diversificata de garsoniere si apartamente de la 30 mp pana la 98 mp.

Ansamblul in suprafata totala construita este de 20.000 mp in care puteti gasi o gama variata de garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete si preturi corespunzatoare pentru a satisface nevoia de spatiu si confort.

Ansamblul nostru a inceput sa fie locuit din luna Februarie a anului 2012.
Peste 600 de familii si-au primit cheile pentru apartamentul mult visat.

Tineretului Residence este localizat în Chiajna, Ilfov, la mai putin de 500m de complexul comercial Militari Shopping Center si Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna.
De la ansamblul Tineretului Residence aveti acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale (Auchan, Praktiker, Metro, Mega Image), Mc Donald’s, Kfc, piscine, gradinita, scoala, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (178, 138) si Maxi-Taxi.

Beton de rezistenta cu grad mare de compactare, care se caracterizeaza printr-o rezistenta sporita si intarire omogena. In contact cu armatura de fier beton, betonul B400 devine un element de rezistenta deosebit pentru cladirile cu regim de inaltime de peste 4 etaje.

Tineretului-Residence-Apartamente-Noi-in-Militari---beton2

Otelul beton laminat la cald, cu profil periodic este utilizat la armarea betonului, la elemente si structuri din beton armat. Otelul beton BST 500 clasa C, datorita compozitiei chimice dispune de o limita minima de curgere (500 N/mm2) si de o rezistenta la tractiune (550 N/mm2) mai mare.

Tineretului-Residence-Apartamente-Noi-in-Militari---fier-beton

Blocurile ceramice Porotherm light destinate realizarii peretilor structurali, peretilor nestructurali si de compartimentare ofera o rezistenta superioara si asigura o buna izolatie termica si fonica a constructiei.

Tineretului-Residence-Apartamente-Noi-in-Militari---caramida-porotherm

Tamplaria Gealan Tripan cu geam tripan de cea mai buna calitate asigura un coeficient de transfer termic scazut, astfel temperatura din interiorul locuintei fiind slab afectata de cea din exterior.

Tineretului-Residence-Apartamente-Noi-in-Militari---Tamplarie-DECEUNINCK

Cofragul pentru structura de beton este realizat din cele mai competitive materiale respectand nivelul de calitate al structurii conform celor mai inalte standarde.

Tineretului-Residence-Apartamente-Noi-in-Militari---cofrag

Centrala Termica Ferroli este un generator termic pentru încălzire si pentru prepararea apei calde menajere cu un randament ridicat, care functionează cu gaz natural, dotata cu arzător atmosferic cu aprindere electronică, cameră etansă cu ventilatie fortată, tiraj fortat, sistem de control cu microprocesor, destinat instalării la interior sau la exterior, într-un loc partial protejat (conform EN 297/A6) pentru temperaturi până la -5°C.

Pentru a oferi clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata si în acelasi timp sa beneficieze de calitate colaboram cu 2 lideri de piata din Romania in domeniul amenajarilor interioare, Dedeman si Hornbach.

Lifturile Schindler prin fiabilitate si rapiditate asigura o calatorie confortabila tinand cont de normele de siguranta in vigoare, si în acelasi timp ofera un ambient placut.

Tineretului-Residence-Apartamente-Noi-in-Militari---lift-schindler